Trenutno stanje bodova i bilješki iz Vjeronauka

U prozorčić upiši svoju lozinku (šifru) i pritisni gumb “Prikaži moje bodove i bilješke” i nakon toga će ti se pojaviti popis lekcija i zadataka i uz njih plusići i minusići (i bilješke) koji još nisu “pretvoreni” u ocjene (i upisani u e-Imenik):


(Najprije ti ispiše tvoju “lozinku“, pa “:::“, nakon toga piše opis zadatka, pa opet “:::” i nakon toga slijede ispisani plusevi i minusi i ostale bilješke.)

Inače, kad se skupe 4 boda iz jednog elementa ocjenjivanja,
onda se to pretvara u ocjenu po sistemu “4 plusa/minusa”:
—- je za 1
+ je 2
++– su ocjena 3
+++- je za 4
++++ su 5
i onda se ta ocjena upisuje u e-imenik (i bodovi miču s popisa “neiskorištenih bodova”).

Ovdje možete vidjeti i ostale bilješke, npr. da li ste dogovorili s vjeroučiteljem kakvo ispravljanje minusa, da li ste dužni pokazati neku od DZ i sl. Uz ovakvu bilješku piše znak %


POZOR:

Ovdje nisu ispisani bodovi za sve vjeroučenike, već samo za one vjeroučenike koji su vjeroučitelju dali svoju “lozinku” ili tajnu riječ (kombinacija slova i brojeva) po kojoj će učenik pretraživati “svoje” bilješke (bodove).
Zato, ako još nisi, a želiš, na papirić napiši svoje ime i prezime, razred i lozinku pa to predaj vjeroučitelju (na satu vjeronauka). I onda ćeš ovdje moći vidjeti svoje neprepisane bodove i bilješke!
I ukoliko želiš (iz nekog razloga) promijeniti svoju “tajnu riječ” ili “nadimak”, onda možeš tijekom šk. godine vjeroučitelju napisati i predati novu lozinku i ona će ti biti promijenjena!
(Lozinke iz prošle školske godine vrijede i u sljedećoj školskoj godini!)

Ako vjeroučenik nema (više) niti jedan – ili + ili neku dogovorenu obavezu, onda se ovdje neće ništa njemu ni pojaviti (kod pretraživanja).
Ukoliko želiš, svoje bodove možeš pratiti i na onoj “staroj” stranici za bodove (klikni ovdje).


Kratice kojima se koristimo na nastavi i u ovim popisima:
U = udžbenik,
B = bilježnica,
RB = radna bilježnica,
DZ = obavezna domaća zadaća,
DZ+ = neobavezna zadaća koju učenik ne mora napraviti, ali ako je učenik napravi može “zaraditi” +eve ili 5ice
% = znači da si u “postupku” ili ispravljanja minusa ili da će ti vjeroučitelj pregledati neke od tih zadataka, ispitati te ili sl.


Ako želiš ispraviti minuse (prije nego se oni pretvore u ocjenu i upišu u e-imenik), onda to možeš ovako:
1. Javiš se vjeroučitelju (odmah na satu čim si dobio minus!) da bi htio ispraviti minus i dogovoriš ispravljanje minusa
2. Za jedan minus (koji želiš ispraviti) trebaš prepisati jedan biblijski tekst, za dva minusa ćeš trebati napisati 2 teksta, itd. Koji su to biblijski tekstovi za prepisivanje, više o tome pročitaj na web-stranici: http://vjeronauk.hublin.net/kako-ispraviti-minuse/
3. Na sljedećem satu pokaži vjeroučitelju te prepisane biblijske tekstove i učitelj će ti izbrisati minuse.
ALI pazi: vjerojatno ćeš trebati napraviti i ono zbog čega si i dobio minus, tako da sad na to “prazno mjesto” (gdje su izbirsani minusi) dođu plusići!


Na ovu stranicu možeš doći i preko adrese:

bodovi.hublin.net   ili
www.vjeronauk.hublin.net/bodovi


Sve ovo treba poslužiti tome da si (vjero)učenici mogu “planirati” obveze i skupljati što bolje bodove i ocjene.

Sretno i pametno!

O:-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Dokaz Tvoje prisebnosti: *