Vjeronaučni materijali

Moje pripreme i vjeronaučni materijali koje koristim u nastavi već velikim dijelom jesu dostupni na webu (na drugoj, “tajnoj” lokaciji), a bit će ih s vremenom sve više.

To su uglavnom powerpoint prezentacije sa razrađenim “planovima ploče” i tijekom sata, te još pokoji materijal (.doc, xls, .jpg i dr.). Te materijale za katolički vjeronauk možete preuzeti, preuređivati za svoje potrebe i koristiti, pa čak komentirati (svaki pojedini materijal) na web stranicama za to. A link na web lokaciju sa tim materijalima možete preuzeti pod mojim imenom na www.kuvb.org stranicama (Katehetski ured Varaždinske biskupije), ili od mene osobno (tel., mail…). Dakle, slobodno smijete koristiti te materijale (npr. u nastavi), preuređivati ih…, ali ih nemojte objavljivati (npr. na web-u) budući da ih i ja koristim u nastavi vjeronauka gdje mi je potrebno da materijali pred učenike dođu “novi” (i zanimljivi) a ne već otprije poznati (sa interneta) te eventualno “nezanimljivi”.

No, ako bi nas bilo više vjeroučitelja koji bi htjeli “razmjenjivati” materijale, onda bi mogli napraviti zajednički “sustav” za tu razmjenu ideja i materijala…